top of page

Diensten

Ontwerp

Alles staat of valt met een goed ontwerp van de tuin. Dit behelst dus heel wat denkwerk om uw wensen en de situatie waarin uw tuin ingeplant is, samen tot een harmonisch geheel te boetseren zodat u een tuin bekomt naar uw budget.

 

Hierbij wordt het juiste materiaal en de juiste plant gebruikt op de plaats waartoe hij bestemd is. Daardoor wordt een tuin heel wat arbeidsvriendelijker. Zo wordt een groeikrachtige plataan niet als leiboom gebruikt in een onderhoudsvriendelijke tuin maar wel bijvoorbeeld de Liquidambar styraciflua (Amberboom). Of worden Hortensia's op 1,5m van elkaar geplaatst om ze de ruimte te geven en zo het snoeien te beperken.

 

Maar de eerste en belangrijkste stap in het ontwerp is het luisteren naar jullie wensen, jullie visie hoe jullie de tuin willen. Wij zorgen voor het concretiseren van die plannen en sturen bij indien nodig.

 

Bij het ontwerpen wordt eerst een voorontwerp opgemaakt om na de bespreking hiervan (en aanpassingen) een definitief ontwerp af te leveren dat klaar is voor uitvoering.

shutterstock_773602297.jpg
shutterstock_377020078.jpg

Aanleg

De eerste stap naar de tuin van uw dromen is natuurlijk het ontwerp. Wij helpen u met onze ervaring daar zeker bij. In overleg komen we tot een tuin die praktisch en esthetisch aan uw wensen voldoet. Tevens worden de juiste planten op de juiste plaats voorzien om zo het onderhoud later te vereenvoudigen.

 

Eens het plan definitief is (eigen ontwerp, door ons of van een tuinarchitect) kan overgegaan worden tot de aanleg. Dit kan in 1 beweging gebeuren of in fases zodat het budgetvriendelijker wordt.

 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een aanleg volgens de regels van de kunst met kwaliteitsmateriaal aan een eerlijke prijs. Alles wordt uitgevoerd rekening houdend met ideale omstandigheden en uitvoeringstermijn.

Onderhoud

Elke groenliefhebber wenst een tuin die het ganse jaar in optimale conditie is.

Met onze kennis en ervaring staan wij u hierbij graag bij. Dit gaat van raad en advies bij de actieve tuinliefhebber tot het volledige onderhoud het jaar rond. Hiervoor hebben we de juiste machines voor handen die tevens goed onderhouden zijn zodat deze perfect werk leveren. Daarnaast kunnen we beroep doen op experts on onze kennis inzake plagen en ziektes aan te vullen

shutterstock_613453034.jpg
bottom of page